تنوع متنها در آزمون ریدینگ آیلتس را درست مانند موقعیتهای زندگی در نظر بگیرید. آزمون آیلتس و تافل تقریبا در تمامی کشور های دنیا مورد قبول هستند. راه های بسیاری برای بهبود دایره لغت وجود دارد ولی از میان این راه ها یکی از روش ها که بسیار اهمیت دارد و در ضمن همزمان با سایر روش ها نیز به شما کمک می کند ، ایجاد یک دفترچه لغت است که در لغت ، معنای انگلیسی و مثال های متعدد را خواهید نوشت. روش های آمادگی هرکدام متفاوت است و داوطلبان بسته به نوع آزمون انتخابی در یکی از کلاس ها و دوره های آزمون آیلتس جنرال یا آکادمیک شرکت میکنید. همچنین با آشنا شدن با نحوه سوالاتی که در آزمون مطرح می شود که در زیر نیز برای شما آورده شده است، شما می توانید پیش بینی کنید که با چه نوع سوالاتی روبرو خواهید شد و مکانیسم آزمون Reading چگونه خواهد بود. !
در قسمت اول و دوم آزمون ریدینگ جنرال، داوطلبان معمولا با 4 متن ( هر قسمت دو متن ) روبرو هستند اما در بخش سوم که کمی شبیه به آزمون آکادمیک می باشد، داوطلبان می بایست متنی نسبتا بلندتر با پیچیدگی های بیشتر را خوانده و به سوالات درک مطلب پاسخ دهند. نوع سوالات مطرح شده و موضوعات قالب داده شده در آزمون رایتینگ Task 2 به طریق زیر می باشد. ممتحن از شما سوالاتی پیرامون خانواده، علاقمندی ها، تحصیلات، شغل، و محل سکونت شما مطرح می کند. اول از همه صورت سوال یا همان Task ها را بخوانید تا کامل متوجه بشوید که سوال از شما چه می خواهد. به صورت کاملا خلاصه می توان گفت اگر با آزمون های سنتی (کاغذی) و مصاحبه با یک شخص راحت تر هستید حتما ایلتس را انتخاب کنید و تقریبا مطمئن باشید همه جای دنیا مدرک شما معتبر است. آیلتس تقریبا در همه جای دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
البته سایر اطلاعات مربوط به مهارت های زبانی از جمله کشورهایی که در آنها زندگی کردهاید، کشور فعلی محل اقامت و مهارت های زبانی خانواده هم امتیاز محسوب میشود. همچنین کارگاههای یک روزه تک مهارتی آیلتس برای کسانی مناسب هستند که دوره های آمادگی آزمون آیلتس را گذراندهاند ولی هنوز نتیجه دلخواه خود را بدست نیاوردهاند و نیاز به راهنمایی اساتید مجرب دارند. داوطلبان 40 دقیقه فرصت دارند که مقاله ای را در باب موضوع داده شده در قالب 250 کلمه بنویسند. آزمون آیلتس مراکز آزمون بسیار زیادی در سراسر دنیا دارد. همانطور که انگیزه و هدف هر فرد با دیگری از مهاجرت متفاوت است، به همین ترتیب میزان نیاز آنها به زبان انگلیسی با هم تفاوت دارد. این کتاب که برای داوطلبان آزمون آکادمیک آیلتس طراحی شده است، داوطلبان آیلتس را با مجموعه متن های آکادمیک و دانشگاهی آشنا کرده و راهکارهای لازم برای افزایش نمره ریدینگ و درک مطلب داوطلبان آیلتس را آموزش می دهد. برای سایر افرادی که قصد مهاجرت و یا کار دارند، آزمون آیلتس جنرال برای ورود به کشورهایی مثل کانادا، آمریکا، ایرلند، استرالیا، نیوزلند، انگلستان و بسیاری از کشورهای دیگر لازم است. در قسمت دوم معرفی آزمون آیلتس، قصد داریم شما را با ساختار دقیق آزمون آیلتس آشنا کرده تا شما داوطلبان عزیز با آگاهی بیشتری در آزمون آیلتس شرکت کنید.
آزمون آیلتس به وسیله کارشناسان زبان در سراسر دنیا طراحی می شود و از اعتبار جهانی خوبی نیز برخوردار می باشد. در قسمت دوم که شش نمره از نه نمره کل را شامل می شود، هیچ تفاوتی بین این دو نوع آزمون نیست و داوطلبان باید در ظرف مدت 40 دقیقه مقاله ای 250 کلمه ای را در باب موضوع داده شده بنویسند. برای موفق شدن در این قسمت باید مطالعه مجلات مختلف انگلیسی را آغاز کرده و با لغات و موضوعات عمومی قرن حاضر بیشتر آشنا شوید. در این کارت به شما وظیفه ای محول شده در باب توصیف یک موضوع و سوالاتی که در مورد آن شما باید پاسخ دهید. در آزمون به شما 60 دقیقه فرصت داده می شود تا دو Task داده شده را بنویسید. قبل از پخش نوار هر Section فرصت مرور و پیشخوانی سوالات را دارید (زمانی که یک مقدمه کوتاه برای معرفی گویندگان و موقعیت پخش میشود). این فرصت را از دست ندهید. ممکنه در پایان قسمت دوم اسپیکینگ آیلتس، یک یا دو سوال تکمیلی در ارتباط با پاسخی که دادید از شما پرسیده بشه. بنابراین تقویت مهارتهای زبانی و پس از آن آشنایی با نحوه سوالات و مهمتر از آن نحوه صحیح پاسخگویی به سوالات هر بخش آیلتس، کمک شایانی به گرفتن نمره بالا در آزمون آیلتس خواهد کرد.