این لغات گلچینی از دو کتاب Oxford Word Skills Intermediate و Essential Words for IELTS می باشند و برای تمرین های کلاسی دوره های آنلاین آیلتس در نظر گرفته شده اند. معیار خاصی برای نمره مطلوب آزمون دارند. کسب نمره مطلوب در آزمون آیلتس یا تافل، بستگی به هدف مورد نظر شما دارد و به طور کلی، اصطلاح رد یا قبولی مطرح نمیباشد. مخفف “Test of English as a Foreign Language” و به معنی” آزمون انگلیسی به عنوان زبان بیگانه” است، که اولین بار در سال ۱۹۶۴ میلادی به طور رسمی و به صورت کاغذی برگزار شد. این آزمون، به طور مشترک به دانشگاه کمبریج، کنسول بریتانیا، و سازمان استرالیاییIDP تعلق دارد. در مرحله بعد باید دانشگاه مقصدی که قرار است برای تحصیل اپلای کنید و مدرک زبانی که از شما طلب میکند را در اولویت انتخاب، قرار دهید. در ادامه ی این مطلب فهرستی از بهترین منابع برای آزمون آیلتس خودخوان را به شما معرفی می کنیم و لینک دانلود آن ها را هم قرار می دهیم تا بتوانید به راحتی آن ها را دریافت و مطالعه کنید. با مطالعه این نوشتار به راحتی درک میکنید که کدام آزمون برای شما مناسب است.
مطالعه مطالب و مقالات موجود در این زمینه میتواند به طو رقطع اطلاعات شما را دراینباره افزایش دهد. این محتوا صرفا بخشی از مسئولیت اجتماعی اکسیر بوده و برای کمک به متقاضیانی است که به هر دلیلی دسترسی به کلاس های آیلتس ندارند. یکی از مراکز بسیار شناخته شده و در عین حال محبوب در ایران که به خاطر امکانات خوب به خصوص در زمینه آزمون Listening، پیشنهاد اول خانه آیلتس ایران برای ثبت نام آزمون آیلتس به شما داوطلبان عزیز می باشد. 2. در بخش Listening، تمام لهجه های انگلیسی قابل استفاده هستند و صرفاَ لهجه آمریکایی برای آزمون استفاده نمی گردد. 2. تمام چهار بخش آزمون تافل (Writing، Listening، Speaking و Reading)، کاملا” توسط کامپیوتر انجام میگیرد و در آزمون گفتاری (Speaking) باید جواب خود را با دقت و سرعت زیاد تایپ نمایید. اگر بیشتر جوابهای شما به پرسشهای زیر بله است، با توجه به مهارتهای شما، احتمالا آزمون تافل برایتان مناسبتر است. برای مثال، بخش اسپیکینگ فوقالعاده دقیقی دارد و جوابهای آن یادداشت میشوند. با این حال اگرچه آیلتس ویژگیهای مثبتی دارد، اما آزمون بهتر و آسانتر برای شما آزمونی است که در آن مهارت بیشتری داشته باشید. اپلای باما تلاش کرده است تا با بیان نقاط مثبت و منفی این دو آزمون، شما را در انتخاب آیلتس یا تافل یاری کند، امید که انتخاب صحیحی را تجربه کنید.
آیلتس یا تافل کدام آسانتر است؟ اما بهتر است بدانید که گاه دیده شده است که یک دانشگاه هر دو مدرک آزمون آیلتس و تافل را جزو نیازمندیهای داوطلب قید کرده است. به هنگام بررسی آزمونهای آیلتس و تافل بهتر است در ابتدا، نوع و ساختار هر یک از آزمونها را بشناسیم. یکی از علت های اصلی جاماندن در آزمون Listening ، غفلت در مورد سوالاتی است که درست پشت سر هم عنوان می شوند، این سوالات این اشتباه را تقویت می کنند که در هیجان نوشتن پاسخ اولین سوال، تمرکز برای شنیدن پاسخ سوال بعدی را از دست بدهید، توصیه می شود که در آغاز آزمون سوالات بخش Listening را که در یک سطر و بدون فاصله قرارداده شدند با یک نگاه سریع شناسایی کنید و منتظر نوشتن هر دو جواب بمانید، لازم نیست که جوابها را کامل یاد داشت کنید، در پایان آزمون به شما ده دقیقه وقت داده خواهد شد که پاسخ هایتان را پاک نویس کنید، فقط فراموش نکنید که این زمان اضافی برای آزمون Listening است نه برای بقیه بخش های آزمون آیلتس ( IELTS ) . 3. برخلاف تافل، بخش Speaking و Writing با کامپیوتر نیست و مکالمه با شخص آزمون گیرنده و همچنین تایپ دستی سوالات امکان پذیر میباشد. !
در آخرین ویرایش مجموعه کتاب های آیلتس آکادمیک ، دانشگاه کمبریج نمونه سوالات استاندارد آزمون آیلتس آکادمیک را که کاملا منطبق با آزمون های واقعی بوده ، منتشر نموده است . انتخاب آیلتس یا تافل در مرحله اول بستگی به تواناییها و مهارتهای شما هم در زبان انگلیسی و هم در روشهای برگزاری آزمون و استفاده از تکنیکهای پاسخگویی به سوالات دارد. 2. در بخش دوم شما فرصت دارید 2 دقیقه در مورد موضوعی که به شما داده میشود صحبت کنید و قبل از آن 1 دقیقه وقت دارید تا سوالات خود را درباره موضوع طرح کنید و آماده پاسخگویی شوید. در بخش دوم یک کارت به شما داده می شود که موضوع مشخصی روی آن نوشته شده است. در این بخش ۳ متن وجود دارد:قسمت اول شامل دو تا متن کوتاه است که باهم مرتبط هستند و شامل یک موضوع واقعی و روزمره است. نمره این آزمون از صفر تا ۹ طراحی شده است که هر موسسه دانشگاهی، تجاری و … برنامه ریزی و هدف اصلی دپارتمان IELTS دیاکو بر آموزش و آماده سازی داوطلبین آزمون IELTS برای دریافت نمره ۷ و به بالا در هر مهارت است. اینجا برای مشاهده مطلب “لغات آیلتس ۲۰ : Small Quantities” اینجا کلیلک کنید…