نمی توان اهمیت مهارت در انجام paraphrase را در موفق عمل کردن در آزمون آیلتس نادیده گرفت. ولی به خاطر پاسخ غلط نمره ای از شما کسر نمی شود. این گونه آنالیز کردن پاسخ های غلط به شما کمک می کند تا نقاط ضعف و قوت خود را در این بخش شناسایی کرده و به این صورت بتوانید وقت بیشتری گذاشته و برای رفع و حل کردن آن ها اقدام کنید. به عبارت دیگر از تکنیکهای مناسب استفاده کنید تادامنه لغات خود را افزایش داده، تسلط بیشتری روی گرامر پیدا کنید؛ با تلفظ آشنایی بیشتر پیدا کنید و خود بتوانید تلفظی شبیه native داشته باشید؛ با املای/ dictation کلمات آشنا شده و بتوانید کلمات را درست بنویسید و همین طور مهارت بازنویسی مطالب را نیز در خود تقویت کنید؛ مواردی که همه و همه در راستای آمادگی برای آزمون آیلتس و یا تافل بوده و تأثیر فوق العاده ای در کم و کیف مهارت شنیداری شما دارد. البته برای این کار شما باید گنجینه لغات بسیار خوبی و تسلط خوبی روی گرامر داشته باشید تا بتوانید به درستی جملات را بازنویسی کنید. .
در صورتی که این کار را با فایل هایی انجام دهید که در مرحله قبلی کامل گوش داده و متن را پیاده سازی کردهاید حتی می توانید این کار را همزمان انجام دهید و البته برای همراهی با گوینده از متن نوشته شده خود استفاده کنید. البته دانشگاه آزاد اسلامی نیز نقشی پررنگ و فعال در زمینه ثبت نام داوطلبان در آزمون آیلتس دارد. گوش دادن فعال و هدفمند باعث افزایش دامنه لغات ، که برای درک مطالب بسیار حیاتی است، تقویت گرامر، یاد گرفتن املای درست کلمات و تقویت مهارت بازنویسی می شود که همه برای موفقیت در بخش لیسنینگ آزمون آیلتس کلیدی است. منظور از گوش دادن فعال این است که از تکنیکهایی استفاده کنید که مهارتهای زبان انگلیسی شما را علاوه بر درک مطالب یک recording، در موارد دیگر نیز تقویت کند. علاوه بر کلمات بالا، صدها واژه دیگر هم وجود دارد که یادگیری آنها می تواند موفقیت شما در بخش اسپیکینگ را تضمین کند. از آنجا که recordings تنها و تنها یکبار پخش می شوند و شما همزمان باید سوال ها را پاسخ دهید، خوب این احتمال وجود دارد که سوالی را از دست بدهید.
به عبارت دیگر نمره منفی وجود ندارد. در بخش Speaking چگونه خود را برای نمره آیلتس ۷ و یا ۷٫۵ آماده کنیم؟ همان طور که از عنوان آن بر می آید برای این کار شما به یک پادکست یا فایل صوتی در زمینه عمومی گوش داده و بعد از گوش دادن باید خلاصه ای از محتوای انتقال داده شده را با استفاده از your own language بنویسید. تردید نداشته باشید که با اضافه کردن قید ها و نوعی شاخ و برگ دادن به جملات خود می توانید نتیجه بهتری در بخش اسپیکینگ کسب کنید. در بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس به یاد آوردن سریع لغت ها و ترکیب آنها در عبارات و جملات بسیار حائز اهمیت است. به همین دلیل باید تمام سعی خود را بکنید و در تایم ۳۰ ثانیه ای که به شما در پایان هر بخش داده می شود پاسخ های خود را چک کنید تا اشتباهی نداشته باشند و در زمان انتقال پاسخ ها در پاسخنامه نیزبا نهایت دقت این کار را انجام دهید تا از این گونه اشتباهات جلوگیری کنید. چرا که سوالات بخش لیسنینگ و ریدینگ همه به نوعی پارافریز آنچه که شنیده اید یا خوانده اید هست و هیچ وقت در سوالات و یا گزینههای یک سوال از عین کلمات و عبارات و حتی ساختارهای استفاده شده در متن یا recording استفاده نمی کنند بلکه از معادل های آن ها و چینش متفاوت کلمات در کنار هم استفاده می کنند.
به عبارت دیگر، نوشتن پاسخ باید بر اساس تعداد مجاز کلمه باشد و به هیچ وجه نباید بیشتر نوشت. خیر. شما باید در همان ۲۰ دقیقه مربوط به هر متن، پاسخ ها را به پاسخنامه منتقل کنید. نگرانی و ناراحتی به دلیل پاسخ ندادن به یک سوال مشکلی را حل نمی کند چون فایل شنیداری برنمی گردد و یا دوباره پخش نمی شود. یکی از نکات بسیار مهم برای موفقیت در بخش لیسنینگ آزمون آیلتس داشتن تمرکز و از دست ندادن آن است. یکی از نکات طلایی اسپیکینگ آیلتس این است که طبیعی است اگر می خواهید نمره 7 و بالاتر از آن کسب کنید ، باید حجم لغات خود را در گفتگو افزایش داده، از ترکیبات گرامری پیچیده تری مانند مجهول استفاده کنید و ایده های ناب تری برای گفتگو مطرح کنید. اگر جواب سوال را اشتباه بدهم یک نمره کامل از دست می دهم؟ در این صورت می توانید انتظار داشته باشید که با به کار گیری واژگان و ساختار های گرامری مناسب و تنظیم انشایی در جواب به سوال تسک های رایتینگ بتوانید نمرات بالایی کسب کنید. بنابراین همیشه instructions رو در ابتدا بخوانید و تعداد کلمه ای را که اجازه دارید بنویسید را در طول مدتی که سوال ها را پاسخ میدهید، در ذهن داشته باشید.